Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in OOPKOP! Vul hier jouw gegevens in en we sturen z.s.m. een demo account naar je toe.

How nice that you are interested in OOPKOP! Enter your data here and we will send you a demo account a.s.a.p.

Vul hier jouw gegevens in

Enter your data here

Masterclass

Wat goed dat je interesse hebt in de masterclass "" klik hier om je aan te melden.

Het verhaal achter OOPKOP...

Wist je dat 1.3 miljoen Nederlanders kampen met burn-out klachten? Deze klachten worden vaak niet herkend of er wordt niet bewust naar gehandeld. Komt dit doordat er een taboe op zit? Of dat het toegeven een teken van zwakte zou kunnen zijn?

Een werknemer met een burn-out revalideert gemiddeld 9 maanden en kost een werkgever € 50.000. En dat terwijl gelukkige werknemers 31% productiever zijn...

Door een veranderende samenleving, met veel stress, het constant bereikbaar moeten zijn en een toenemende prestatiedruk, zien wij ook in onze eigen omgeving steeds meer mensen kampen met een burn-out.
Wat opvalt:

  • Er is veel aanbod, echter is deze gefragmenteerd én komt het vaak zweverig of spiritueel over.
  • Werkgevers zijn vaak reactief bezig met de mentale gezondheid van hun werknemers, terwijl hier juist preventief aandacht aan besteed zou moeten worden.

Dit willen wij veranderen! Daarom hebben wij OOPKOP opgericht; Dé grootste aanbieder van mentale gezondheid voor werkend Nederland.

Wij geloven dat wij werkgevers kunnen inspireren en uitdagen om preventief te investeren in de mentale gezondheid van hun medewerker. Met toegang tot OOPKOP kan iedere werknemer naar zijn/haar eigen wensen, en in eigen tijd, investeren in een betere mentale fitheid. Elk jaar weer. Zodoende wordt de werkgever ontzorgd en de werknemer gehoord.

Derk & Reinier

oopkop-derk-reinier

Kom in contact met OOPKOP!

Kies 1 van de volgende opties:

Ontvang een demo account en neem een kijkje achter de login.

Kom in contact met de oprichters.