Wij geven om onze klanten en hun werknemers

Onze klanten ervaren een verhoogd mentaal welzijn van hun medewerkers, minder burn-outs en meer betrokkenheid. Met als resultaat hogere prestaties en productiviteit. Wij laten jou ook graag deze voordelen ervaren!

Infographic

76%

Actief gebruik

Infographic

>1400

Sessies

Infographic

>125

Klanten

Infographic

95%

Aanbevelingen

Hoor het van onze klanten ... en hun medewerkers

Klik hier

Klik hier

OOPKOP is er voor bedrijven van elke omvang

Iedereen heeft voordeel van mentaal fitte medewerkers. Wij ondersteunen elke organisatie in het welzijn van hun team; ongeacht welke grootte. We steunen niet alleen de grote internationale bedrijven, maar ook de lokale helden, non-profitorganisaties en studentenverenigingen.

Klantenverhalen

95% recommends OOPKOP

Wij doen zaken met lef, een flinke dosis lol en groeien graag samen! Om ons team op alle vlakken van de grond te laten komen, bieden we nu ook mentale en persoonlijke groeimogelijkheden. Het diverse aanbod van OOPKOP biedt voor ieder wat wils.

Daan Bonsen

Daan Bonsen

Eigenaar

Mentaal fitte medewerkers zijn enorm belangrijk voor ons. In de huidige maatschappij is de sociale en professionele prestatiedruk groot. Je komt er vaak pas te laat achter als het teveel wordt. Met OOPKOP willen we onze medewerkers (preventieve) handvatten bieden om mentaal fit te blijven.

Suzanne Tan

Suzanne Tan

People & Workplace

De huidige tijd heeft ons allemaal het belang van geestelijke gezondheid doen beseffen. Met OOPKOP kunnen we ons team preventieve ondersteuning bieden op veel verschillende belangrijke onderwerpen.

James Veenhoff

James Veenhoff

Oprichter

Geïnteresseerd om te starten met jouw organisatie?

Bekijk de pakketten